بررسی و بیان نکات مهم در واردات کالا و صادرات کالا و ترخیص کالا از گمرک کشور ها و قلمرو گمرکی توسط شرکت بازرگانی کارا

تعرفه تبلیغات در سایت

امکانات وب

بررسی و بیان نکات مهم در واردات کالا و صادرات کالا و ترخیص کالا از گمرک کشور ها و قلمرو گمرکی توسط شرکت بازرگانی کارا

در دو مطلب قبل برخی نکات مهم پیرامون واردات کالا و صادرات کالا و ترخیص کالا در گمرک کشور ها و قلمرو گمرکی را بیان کردیم در این مطلب که در ادامه دو مطلب قبل  می باشد سعی بر این داریم تا دو نوشته قبل را تکمیل نماییم و ادامه نکات را بیان کنیم.

بررسی نکات واردات کالا ، ترخیص قطعی کالا از گمرک ، ترخیص و صادرات کالا به کشور ها توسط شرکت بازرگانی ترخیص کارا - بخش دوم

بیان نکات ترخیص کالا از گمرک ، صادرات کالا و واردات کالا به قلمرو گمرکی کشور و بررسی قوانین ترخیص - بخش اول

 

رؤیت محتویات بسته ها قبل از اظهار به گمرک، به وسیله صاحب کالا اصطلاحا " انوانتره (Inventory) " خوانده می شود. انوانتره در لغت یعنی صورت برداری از کالا در انبار، تهیه فهرست قیمت،انبارگردانی و ...

۹ / ۲ - اول

انوانتره کالا در انبار به تقاضای صاحب کالا، موکول به ارایه اسناد مالکیت و م با نظارت مأموران گمرک انجام می گیرد.(ماده ۵۹ آیین نامه گمرک)

۹ / ۳ - اول

مسئولیت بروز هرنوع خسارت در ضمن «انوانتر» به عهده صاحب کالاست و این امر درضمن تقاضا باید تصریح شود. (مدلول ماده ۵۹ آیین نامه گمرک)

۹ / ۴ - اول

انجام عملیات بانوانتره و شرح جزییات به موجب صورت مجلس تنظیمی به امضای صاحب کالا یا نماینده قانونی او، مرجع تحویل گیرنده کالا انبارداری و مأمور گمرک که نظارت می کند، رسمیت می یابد.(مدلول تبصره ماده ۵۹ آیین نامه گمرک)

[caption id="attachment_3545" align="aligncenter" width="720"]واردات کالا و صادرات کالا | ترخیص کالا در گمرک | ترخیص کالا از گمرک کشور | بازرگانی کارا واردات کالا و صادرات کالا | ترخیص کالا در گمرک | ترخیص کالا از گمرک کشور | بازرگانی کارا[/caption]

نکات مهم در واردات کالا و صادرات کالا و ترخیص کالا از گمرک کشور ها

گزینه 10: اطلاعات مورد نیاز گمرک، به وسباه " صاحب کالای تجاری " در گمرک مقصد بارنامه، در اظهارنامه ای که تسلیم می شود، درج می گردد.

۱۰ / ۱ - اول
اطلاعات مورد نیاز گمرک عبارتند از:

نام و نوع کالا، كد هشت رقمی کالا (شماره تعرفه)، ارزش گمرکی کالا، مقدار کالا، وزن کالا، کشور مبدأ كالا، نرخ حقوق ورودی، وجوهی که باید به عنوان حقوق ورودی و عوارض و همانند به گمرک پرداخت شود.

2/10- اول

در جدول ضمیمه کتاب مقررات صادرات و واردات کالا، مقابل هركد هشت رقمی اطلاعات زیر وجود دارد

  • نرخ حقوق ورودی
  • نرخ مالیات بر ارزش افزوده
  • شرایط ورود
  • تخفیف های مربوطه به "ترجیحات تعرفه ای" با کشورهای طرف موافقتنامه ترجیحات
  • ضوابط مربوط به بهداشت با استاندارد (معمولا در ضمایم جدول منظورمی شود.)

۱۰ / ۳ - اول

صاحب کالا به چند طریق از کد صحیح کالا مطلع می شود:

  • به وسیله فروشنده که معمولا در پیش فاکتور درج می گردد.
  • مراجعه به گمرک ایران ، دفتر تعرفه واستعلام تعرفه (ماده ۴۳ قانون گمری)
  • قبل از تنظیم و تسلیم اظهارنامه، درخواست رؤیت کالا (انوانتر) و با بررسی جزییات تعرفه صحیح را انتخاب نماید. (مدلول ماده ۵۹ آیین نامه گمرک)
  • از گمرک محل نگه داری کالا درخواست نماید تا پیش از تنظیم اظهارنامه (با ارائه اسناد مالکیت) و پرداخت هزینه تعیین تعرفه، نظر مشورتی گمرک را استعلام نماید و برای اطمینان و قطعی شدن نتیجه این تعرفه بندی به درخواست او به کمیسیون رسیدگی به اختلافات گمرکی (موضوع ماده ۱۴۴ قانون گمرک) ارجاع و رأی صادر شود که در
    این صورت برای طرفین لازم الاجراست. (ماده ۴۳ قانون گمرک)
  • رأسا با مراجعه به جدول ضمیمه کتاب مقررات صادرات و واردات کالا نسبت به انتخاب تعرفه هشت رقمی اطمینان حاصل نماید.

[av_icon_box position='top' boxed='' icon='1' font='entypo-fontello' title='شرکت بازرگانی واردات و صادرات' link='manually,http://tarkhiskara.com/%d8%ae%d8%af%d9%85%d8%a7%d8%aa-%d8%a8%d8%a7%d8%b2%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%86%db%8c/' linktarget='_blank' linkelement='' font_color='' custom_title='' custom_content='' color='' custom_bg='' custom_font='' custom_border='']

خدمات بازرگانی ، ترخیص کالا و ثبت سفارش واردات کالا تخصص ماست

شرکت ترخیص کالا و بازرگانی صادرات و وارداتترخیص کارا “در تمام حوزه های خدمات بازرگانی، واردات کالا ، صادرات، ترخیص کالا از گمرک و … به ارائه خدمات می پردازد.

شما می توانید برای ثبت سفارش کالا از چین ،  واردات کالا از چین ، واردات از ترکیه ، واردات از آلمان , واردات از ایتالیا  واردات از چین و از سایر کشور ها با ما تماس بگیرید.

برای تماس با کارشناسان شرکت بازرگانی و ترخیص کارا می توانید از طریق شماره های زیر اقدام فرمایید :

۰۲۱۲۲۶۳۹۵۷۹  – ۰۲۱۲۲۶۳۹۵۸۰

[/av_icon_box]

 

۹ / ۱ - اول

ترخیص کالا در گمرک کشور ها و قلمرو گمرکی

گزینه ۱۱: اشتباه در درج کد هشت رقمی ممکن است منجر به زیان مالی دولت یا نادیده گرفتن شرایط ورود و به طور کلی بروز تخلف گمرکی با قاچاق گمرکی شود که آثار هریک برای صاحب کالا زیان بار خواهد بود.

۱۱ / ۱ - اول

کد هشت رقمی کالا که در اظهارنامه درج گردیده در کتاب مقررات با نرخ حقوق ورودی n درصد است در حالی که نظر گمرک کد دیگری با نرخ درصد و بزرگ تر از 1 درصد است.

اگر نام و نوع کالا به درستی درج شده باشد، تخلف محسوب وجريمه آن ۱۰ درصد تا صددرصد مابه التفاوت می باشد (مدلول ماده ۱۰۸ قانون گمرک)

۱۱ / ۲ - اول

مورد مذکور در بند ۱۱ / ۱ اگر مابه التفاوت حقوق ورودی به زبان دولت، از ۵۰ درصد حقوق ورودی محاسبه شده با کد اولیه به وسیله صاحب کالا بیشتر باشد در این صورت حداقل جریمه ۵۰ درصد و حداکثر صددرصد مابه التفاوت حقوق ورودی خواهد بود. (تبصره ۲ ماده ۱۰۹ قانون گمرک)

۱۱ / ۳ - اول

اگر کد هشت رقمی اظهار شده در اظهارنامه تسلیمی n درصد و کد هشت رقمی مورد نظر گمرک درصد ( بزرگ تر از n درصد) باشد و کالای اظهار شده با آنچه گمرک استنباط نموده هر دو مجاز باشد، ولی با نام دیگر و با اسناد خلاف واقع اظهار شده باشد، قاچاق محسوب می شود. نتیجه آن، ضبط کالا و تعلق حداقل دو برابر ارزش کالا به عنوان جریمه است.
(بندح ماده ۱۱۳ قانون گمرک)

۱۱ / ۴ - اول

کد هشت رقمی کالا و نام کالا به وسیله صاحب کالا اظهار شده، معرف این است که کالا مجاز یا مجاز مشروط است، ولی بعد از رؤیت کالا به وسیله گمرک معلوم می گردد که کالا ممنوع الورود می باشد، در این صورت کالا  قاچاق محسوب می شود که علاوه بر ضبط آن، جریمه ای که حداقل دو برابر ارزش کالا است تعلق میگیرد. (بند «ث» ماده ۱۱۳ قانون گمرک)

گزینه ۱۲: اظهاری که از هر لحاظ منطبق با کالای موجود در گمرک باشدصرف نظر از اینکه شرایط ورود آن مجاز، مشروط یا ممنوع است، مشمول تخلفات گمرکی یا قاچاق نمی گردد. (کالاهایی که وارد کردن آنها جرم شناخته می شود از شمول این عنوان خارج هستند.)

1/12 - اول

اظهار کالای ممنوع الورود با نام و مشخصات کامل و صحیح تخلف یا قاچاق محسوب نشده، فقط صاحب کالا مکلف می شود تا ظرف سه ماه نسبت به خارج کردن کالا از کشور اقدام نماید. در غیر این صورت کالا ضبط می شود و فقط از تاریخ ضبط كالا دو ماه وقت دارد به دادگاه صالحه دادخواست تسلیم نموده و مراتب را ظرف ۱۵ روز از تاريخ تسليم دادخواست به گمرک اعلام نماید وگرنه کالا به ضبط قطعی دولت درخواهد آمد.
(ماده ۱۰۵ قانون گمرک)

12/ ۲ - اول

کالای ممنوع الورودی که با نام و مشخصات کامل و صحیح اظهار شده باشد، در عین حال اسناد خلاف واقعی هم ضميمه اظهارنامه نبوده باشد، اشتباه از گمرک خارج شود، به شرط اینکه از تاریخ ترخیص آن بیش از چهار ماه نگذشته باشد و ضمنا کالا در اختیار صاحب کالا باشد، فوری توقيف شده و پس از رد حقوق ورودی دریافتی همان رفتاری را با آن می کنند که در بند ۱۲ / ۱ به آن اشاره شد.
(ماده ۱۰۶ قانون گمرک)

 

۱۲ / ۳ - أول

مثال بند ۱۲ / ۲ بالا که از ترخیص آن بیش از چهار ماه گذشته باشد، قابل توقیف نبوده، فقط مابه التفاوت احتمالی حقوق ورودی قابل وصول می باشد. بند «ب» ماده ۱۰۶ قانون گمرک)

امیدواریم این مقاله به شما در فراگیری نکات مهم در واردات کالا و صادرات کالا و ترخیص کالا از گمرک کشور کمک کرده باشد.با سایر مقالات تخصصی ترخیص کالا با شرکت بازرگانی ترخیص کارا همراه باشید.

نویسنده : ترخیص کارا بازدید : 246 تاريخ : پنجشنبه 27 ارديبهشت 1397 ساعت: 12:41
برچسب‌ها :