ملاک تشخیص قاچاق و کالای قاچاق بر اساس قوانین واردات کالا توسط شرکت بازرگانی ترخیص کارا و راه های قانونی ترخیص کالا تجاری

تعرفه تبلیغات در سایت

امکانات وب

[caption id="attachment_3607" align="aligncenter" width="800"]تشخیص قاچاق | کالای قاچاق | بازرگانی ترخیص کارا | ترخیص کالا تجاری | قوانین واردات کالا تشخیص قاچاق | کالای قاچاق | بازرگانی ترخیص کارا | ترخیص کالا تجاری | قوانین واردات کالا[/caption]

ملاک تشخیص قاچاق یا غیرقاچاق بودن کالاها ی خارجی تجاری موجود در قلمرو گمرک چیست؟

امروزه با مکانیزه شدن گمرکات کشور و با استفاده از دستگاه های ایکس ری در گمرکات مبارزه با قاچاق کالا به شدت افزایش یافته و مرزهای ورودی کشور برای قاچاقچیان تنگ تر گشته است. اما گاهی ممکن است کالایی به صورت قانونی وارد مبادی گمرکی کشور شده باشد ولی در گمرک به دلایل مختلف مانند اشتباهات اظهار کننده یا ترخیص کار گمرکی یا اشتباهات موجود در مدارک اظهار کالا ، کالای تجاری وارده از سوی گمرک به عنوان کالای قاچاق تلقی شود که در در این مطلب شزکت بازگانی ترخیص کارا سعی دارد راهنمایی هایی برای تشخیص قاچاق یا غیرقاچاق بودن کالا های خارجی تجاری موجود در قلمرو گمرک را بیان کنیم. و به واردکنندگانی که کالای آن ها در گمرک به عنوان کالای قاچاق ضبط شده است راه حل های قانونی ارائه کنیم.

در زیر بعضی از موارد را به طور کامل شرح میدهیم:

گزینه ۱: فقدان یا وجود «اسناد مثبته گمرکی» ملاک معتبری برای تلقی یا رفع ظن قاچاق است.

(مدلول ماده ۱۱۷ قانون گمرک)

۱ / ۱- دوم

اسناد مثبته گمرکی (موضوع ماده ۱۱۷ قانون گمرک) عمدتا عبارتند از:

- اسناد وصول (پروانه گمرکی، پته، قبض درآمد و قبض سپرده).

- قبض خرید کالای متروکه ، ضبطی قطعیت یافته و بلاصاحب.

۱ / ۲- دوم

اسناد مثبته گمرکی خصوصا «پروانه های گمرکی»، یا «پته گمرکی، معرف واردات کالا یا صادرات کالا به قلمرو گمرکی یا از قلمرو گمرکی به صورت رسمی و انجام تشریفات گمرکی است.

۱ / ۳- دوم

ارایه قبض درآمد یا قبض سپرده هرچند در آنها شماره، تاریخ و گمرک محل صدور پروانه قید می شود، به تنهایی یا به عبارت دیگر بدون ارایه پروانه گمرکی برای رفع ظن قاچاق کفایت نمی کند.

۱ / ۴ - دوم

باید توجه داشت که کالای تجاری فاقد پروانه گمرکی یا هر نوع گواهی که صدور پروانه گمرکی را برای آن کالا تأیید می کند، ممکن است به عنوان قاچاق گمرکی تلقی و علاوه بر ضبط، دارنده آن را با پیامدهای ناشی از جرم قاچاق روبه رو گرداند.

 

۱ / ۵- دوم

هرگز از راه های غیرمعمول اقدام به تحویل و نگهداری کالای تجاری که پروانه گمرکی ندارد یا به طور کلی فاقد «اسناد مثبته گمرکی» می باشد، ننمایید. زیرا این قبیل کالا ممکن است به عنوان قاچاق تلقی شود.

منطبق با بند «الف» ماده ۱۱۳ قانون گمرک

۱ / ۶- دوم

"اسناد مثبته گمرکی" در مورد وارداتی که با انجام فرآیند تشریفات گمرکی از گمرک ترخیص شده است، همان «پروانه گمرکی» است که "برگ سبز" نیز خوانده می شود.

(ماده ۱۱۷ قانون گمرک)

[av_icon_box position='top' boxed='' icon='1' font='entypo-fontello' title='شرکت بازرگانی واردات و صادرات' link='manually,http://tarkhiskara.com/%d8%ae%d8%af%d9%85%d8%a7%d8%aa-%d8%a8%d8%a7%d8%b2%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%86%db%8c/' linktarget='_blank' linkelement='' font_color='' custom_title='' custom_content='' color='' custom_bg='' custom_font='' custom_border='']

خدمات بازرگانی ، ترخیص کالا و ثبت سفارش واردات کالا تخصص ماست

شرکت ترخیص کالا و بازرگانی صادرات و وارداتترخیص کارا “در تمام حوزه های خدمات بازرگانی، واردات کالا ، صادرات، ترخیص کالا از گمرک و … به ارائه خدمات می پردازد.

شما می توانید برای ثبت سفارش کالا از چین ،  واردات کالا از چین ، واردات از ترکیه ، واردات از آلمان , واردات از ایتالیا  واردات از چین و از سایر کشور ها با ما تماس بگیرید.

برای تماس با کارشناسان شرکت بازرگانی و ترخیص کارا می توانید از طریق شماره های زیر اقدام فرمایید :

۰۲۱۲۲۶۳۹۵۷۹  – ۰۲۱۲۲۶۳۹۵۸۰

[/av_icon_box]

۱ / ۷- دوم

اگر پروانه گمرکی از بین رفته باشد، صاحب سند میتواند از گمرک درخواست کند تا گواهینامه حاکی از مدلول سند به او تسلیم شود.

(ماده ۱۵۳ قانون گمرک)

۱ / ۸ - دوم

صدور المثنی یا رونوشت یا تصویر گواهی شده از اسناد وصول و ترخیص کالا به طور مطلق ممنوع می باشد، ولی صدور گواهی نامه حاکی از مدلول سند امکان پذیر است.

(مدلول ماده ۱۵۳ قانون گمرک)

۱ / ۹- دوم

اسناد وصول در گمرک عبارتند از: پروانه گمرکی، پته، قبض درآمد و قبض سپرده .

۱ / ۱۰- دوم

"گواهینامه مدلول سند" به وسیله گمرک خانه ای که کالا از آنجا ترخیص شده صادر می شود و دلالت دارد بر اینکه کالا با انجام تشریفات گمرکی قطعی ترخیص شده است.

۱ / ۱۱- دوم

منظور از کالای خارجی آن است که هنگام ورود به قلمرو گمرکی برای ترخیص از گمرک اظهار می شود یا کالایی است که قبلا به عنوان واردات موقت اجازه ورود پیدا کرده و در پایان مهلت ورود موقت برای خروج از قلمرو گمرکی به گمرک اظهار می شود. کالاهای خارجی که به عنوان واردات کالا قطعی از گمرک مرخص شده، به عنوان کالای داخلی تلقی می شود. (بند «ط» ماده ۱ قانون گمرک)

۱ / ۱۲- دوم

قلمرو گمرکی  یک اصطلاح بین المللی است که به موجب قانون گمرک به آن قسمت از قلمرو کشور گفته می شود که در آن قانون امور گمرکی اعمال می شود، یعنی همه سرزمین، آب های سرزمینی، فضای هوایی کشور غیراز مناطق آزاد یا بنادر آزاد.

شرکت ترخیص کارا به عنوان شرکت بازرگانی واردات و صادرات با استفاده از ترخیص کاران و حق العمل کار گمرکی – کارگزار گمرک – خبره که در گمرکات مختلف کشور مشغول به فعالیت هستند با ارائه خدمات خود به شرکت های واردات و صادرات و شرکت های تولیدی و بازرگانی در زمینه ی خدمات بازرگانی و امور ترخیص کالا از گمرک و تشریفات گمرکی یاری رسانده و در کم ترین زمان کالاها و محموله های مختلف را از گمرک ترخیص می نمایند. همچنین با ارائه مشاوره بازرگانی در زمینه ی صادرات و واردات به تجار آگاهی های لازم را داده تا روند واردات به نحو احسنت و بدون مشکل صورت گیرد.

 
نویسنده : ترخیص کارا بازدید : 242 تاريخ : سه شنبه 4 ارديبهشت 1397 ساعت: 15:34
برچسب‌ها :